RoBlogs

Blogul unui curs online despre ... bloguri. In romaneste. Menit sa ajute blogosfera romaneasca sa creasca mare! In blogroll ne gasiti pe noi, cei care participam la acest experiment. Orice contributii sunt binevenite! Vezi si alaturi, la Prinsea

Thursday, October 14, 2004

Santier

Ca de obicei, sunt mult in urma planului...
In engleza, asta se cheama "procrastination", adica a amana cee ce ai de facut mereu si mereu.
Am o gramada de argumente daca ar fi sa ma scuz in fata vreunui sef. Dar ca sa fiu 100% sincera, cred ca nu venise momentul. Abia acum "s-a copt" conceptul, deci pot incepe sa-l astern... pe blog. Schite pe hartie? Ne, nu mai fac asta de mult.

Scriu aceste randuri cu gandul la cei care se vor "infrupta" din bunatatile pe care am de gand sa le pun aici. Stiu ca o data publicate, va fi greu sa retractez... Dar poate ca e bine ca acest entuziasm, aceasta energie a inceputului pe care o simt acum sa ramana intiparite undeva.

Deci - incep lucrul la programa. Sper sa fie gata in cateva zile. Mai intai in engleza- pentru ca e un "deliverable" in proiectul Pellea. Pe urma in romaneste, aranjat si dichisit. Vor fi multe ore de munca investite - dar si multa bucurie- o stiu, o presimt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home