RoBlogs

Blogul unui curs online despre ... bloguri. In romaneste. Menit sa ajute blogosfera romaneasca sa creasca mare! In blogroll ne gasiti pe noi, cei care participam la acest experiment. Orice contributii sunt binevenite! Vezi si alaturi, la Prinsea

Thursday, December 02, 2004

Ora limita

Astept un prezent de la fiecare - chiar daca n-aveti timp sa va faceti lectiile. Daca nu, o sa imi pierd motivatia sa pregatesc materialul pt lectia nr.3!

Stiti, cursurile astea online - si mai ales pe tema noastra - au un mare avantaj: inveti cand poti, de unde poti si de la cine poti. Nu-i nimic daca acum sariti o etapa- o sa dati la un moment dat cu capul de un perete si va veti intoarce sa completati- nu degeaba zice vorba romaneasca "Nevoia te invata".

Pana la ora asta fiecare dintre voi trebuia sa aiba un cont pe Blogger.com.Numai asa vi se permite sa comentati, dar si sa publicati insemnari noi.Cei care n-au reusit inca vor primi o noua invitatie azi. Va rog sa-i dati curs.

Pe curand


--------------------------------------------------------------------------

STIRE DE ULTIMA ORA: toata lumea e la bord! Felicitari, in week-endul acesta cred ca urmeaza "botezul"- crearea propriului blog (bineinteles, pentru cei care nu s-au grabit!)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home