RoBlogs

Blogul unui curs online despre ... bloguri. In romaneste. Menit sa ajute blogosfera romaneasca sa creasca mare! In blogroll ne gasiti pe noi, cei care participam la acest experiment. Orice contributii sunt binevenite! Vezi si alaturi, la Prinsea

Sunday, February 13, 2005

Arhive la Blogger - cum sa-mi modific optiunea?

Frecventa arhivelor
La Blogger, poţi alege singur frecvenţa cu care să se facă arhivarea articolelor: zilnic, săptămânal sau lunar.Pentru majoritatea bloggerilor, optiunea optimă e arhive lunare. Celelalte sunt de luat în considerare doar dacă ai frecvent mai multe însemnări pe zi. Altfel listele cu arhive au sa-ti incarce inutil pagina.

Cum se modifică opţiunea
Du-te la "Settings" şi apoi la "Archiving". Pe pagina Archiving , poti selecta optiunea dorita .

Arhivele care nu se vad pe pagina nu inseamna ca insemnarile respective s-au pierdut. Insemnarile sunt toate memorate in baza de date. Uneori poti avea impresia ca insemnarile mai vechi s-au pierdut pentru ca ai modificat template-ul sau locul in care ai indicat ca doresti sa stochezi arhivele. Cand apar asemenea probleme, primul remediu de incercat este republicarea însemnărilor.
Se merge la optiunea "Publishing" din extrema dreapta a ferestrei de editare si se da clic pe "Publish Entire Site." Aceasta optiune va publica nu numai insemnarile recent modificate, ci si intreaga arhiva.

2 Comments:

  • At 12:33 PM, Blogger Andrei said…

    buna ziua! am si eu o intrebare! cum pot crea categorii la un blog?

    gen economie, politica, divertisment si sa pot pune noile posturi in categorii dar sa apara si pe prima pagina?

    va multumesc

     
  • At 12:33 PM, Blogger Andrei said…

    adresa mea de mail este iasi@nights.ro

     

Post a Comment

<< Home